Monday; May 17, 2021

Bayer aduce în prim-plan „Hrănirea unei planete flămânde” invitând tinerii lideri din România să aplice pentru cea de a 5-a ediție bienală a Youth Ag Summit

• 100 de candidați selectați vor fi invitați la un forum global virtual în perioada 16-17 noiembrie.
• Bayer va colabora cu United Nation’s Sustainable Development Solutions Network (SDSN) și Babele.co sub forma unei Universități de 10 săptămâni a Youth Ag Summit (YAS) în urma forumului, cu mentorat online din partea liderilor din industrie și a absolvenților YAS
• Perioada de aplicații se închide pe data de 30 iunie 2021.

Monheim, 17 mai 2021 – S-a deschis perioada de depunere a aplicațiilor pentru 2021 Youth Ag Summit, un forum global și o conferință organizată bienal, în care tinerii lideri colaborează pentru a dezvolta soluții durabile pentru securitatea alimentară și agricultura globală în timp ce lucrează pentru a deveni instrumente globale de schimbare.

Deși acesta este cea de a 5-a ediție bienală a Youth Ag Summit, acesta va fi primul eveniment virtual YAS. Participanții din acest an vor beneficia, de asemenea, de încă o premieră incitantă. În calitate de partener global oficial al Bayer pentru forumul din acest an, UN Sustainable Development Solutions Network (SDSN), în parteneriat cu compania de tehnologie Babele.co, va oferi un incubator de idei virtuale numit Universitatea YAS, unde delegații vor continua să învețe abilități antreprenoriale și de conducere, să primească coaching de la mentori și să-și îmbunătățească propriile concepte de proiect „Thrive for Change” pe parcursul unei perioade de 10 săptămâni după summitul din noiembrie.

Tema generală a summitului, „Hrănirea unei planete flămânde”, se bazează pe predicția Organizației Națiunilor Unite conform căreia populația planetei va ajunge la 9,7 miliarde de oameni până în 2050 și se va confrunta cu provocări în materie de securitate alimentară. Cei 100 de candidați selectați pentru a participa la Youth Ag Summit din acest an vor avea sarcina de a lucra la dezvoltarea de soluții pentru această provocare, folosind drept cadru obiectivele de dezvoltare durabilă (SDGs) ale Națiunilor Unite.

“Credem că este o mare nevoie ca tinerii lideri să se implice în dezvoltarea unui sistem alimentar și agricol mai sănătos,” a spus Liam Condon, membru al Consiliului de Administrație al Bayer AG și Președinte al Diviziei Crop Science. “Prin munca lor din cadrul Youth Ag Summit din 2021, tinerii lideri își vor lărgi rețeaua, vor căștiga noi abilități și cunoștințe transferabile și vor fi inspirați să ia măsuri.”

Aplicațiile pentru Youth Ag Summit din 2021 sunt deschise tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Potențialilor candidați li se va cere să își expună motivația pentru care se alătură summitului, experiența lor anterioară de advocacy și o prezentare video de 3 minute care să explice ideea proiectului lor despre „Cum să hrănești o planetă flămândă”. Exemple de proiecte lansate și dezvoltate de la summit-urile anterioare includ deschiderea băncii de alimente din Sri Lanka Kadamandiya Food Bank și dezcvoltarea unei clinici de sănătate în Madagascar unde lucrătorii recoltează cereale esențiale în câmpurile din apropiere pentru a suplimenta nevoile nutriționale ale pacientului lor.

Aplicanții trebuie să fie interesați personal, profesional și academic de agricultură, dezvoltare internațională, administrarea mediului, securitate alimentară și biotehnologie.

Pentru a aplica pentru Summit-ul Youth Ag 2021, vă rugăm accesați: www.youthagsummit.com.


Despre Youth Ag Summit
Mișcarea Youth Ag Summit este o comunitate de tineri lideri mondiali care susțin agricultura durabilă și securitatea alimentară și lucrează pentru a acoperi decalajul de înțelegere dintre cei care produc alimentele noastre și cei care le consumă. La fiecare doi ani, 100 de candidați sunt aleși să participe la summit. Edițiile anterioare au fost găzduite în Canada, Australia, Belgia și Brazilia. Datorită restricțiilor COVID, summitul din acest an este primul eveniment complet virtual.

Despre UN Sustainable Development Solutions Network (SDSN)
UN Sustainable Development Solutions Network (SDSN) a fost înființat în 2012 sub auspiciile secretarului general al ONU. SDSN mobilizează expertiza științifică și tehnologică globală pentru a promova soluții practice pentru dezvoltarea durabilă, inclusiv punerea în aplicare a obiectivelor de dezvoltare durabilă (SDGs) și a Acordului de la Paris privind clima. Pentru mai multe informații, vizitați www.unsdsn.org.


Despre Bayer
Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor, contribuind la depăşirea provocărilor uriaşe pe care le presupune o populaţie globală în creştere şi îmbătrânită. Bayer se angajează să stimuleze dezvoltarea durabilă și să genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. Totodată, Grupul îşi propune să îşi îmbunătăţească profitabilitatea şi să creeze valoare prin inovaţie şi dezvoltare. Brand-ul Bayer este un etalon de încredere, autenticitate şi calitate, în întreaga lume. În anul fiscal 2020, Grupul avea aproximativ 100,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 41,4 de miliarde Euro. Cheltuielile cu Cercetarea şi Dezvoltarea s-au ridicat la 4,9 miliarde de Euro. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi www.bayer.com.

Contact:

Ruxandra Pirojoc
Email: ruxandra.pirojoc@bayer.com
Găsiți mai multe informații la www.bayer.com

Declaraţii anticipative
Acest document poate include declaraţii anticipative în baza presupunerilor şi estimărilor actuale realizate de echipa de management a Bayer. Diferite riscuri cunoscute şi necunoscute, incertitudini şi alţi factori pot conduce la diferenţe semnificative între rezultatele viitoare efective, situaţia financiară, dezvoltarea sau performanţele companiei şi estimările indicate în prezentul document. Printre aceşti factori se numără factorii prezentaţi în rapoartele publice ale Bayer care sunt disponibile pe website-ul Bayer la www.bayer.com. Compania nu-şi asumă nicio răspundere pentru a actualiza aceste declaraţii anticipative sau pentru a le adapta la evenimentele sau evoluţiile viitoare.

Drepturi de autor © Bayer AG