Monday; October 11, 2021

Toamna Horticolă Bucureșteană

30 septembrie – 3 octombrie

În cadrul tipic unei toamne autentice si alături de prestigioasa unitate de învățământ superior Facultatea de Horticultură din București, compania Bayer a fost din nou prezentă și alături de horticultori, în campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Aici s-a desfășurat evenimentul expozițional „Toamna Horticolă Bucuresteană 2021”, eveniment ce a avut ca slogan cuvinte revelatoare atât pentru locul de desfășurare cât și pentru tema evenimentului „Învață – Cultivă – Culege”.

Compania Bayer a dorit să sublinieze importanța cunoașterii profunde (mai ales de către noii fermieri), a analizei și a alegerilor potrivite din domeniul protecției plantelor de cultură. Asemenea oamenilor și animalelor și plantele au dreptul la tratamente, consultații, rețete, atunci când sunt afectate sau atacate de boli sau dăunători, iar doctori le suntem noi cei ce le cultivăm. Venind în întâmpinarea nevoilor de sustenabilitate a horticulturii, Bayer, a reușit să ofere celor prezenți o serie de informații noi despre produsele biologice din portofoliu. Reprezentantul horticol al regiunii de Sud, dl. Sorin Ștefan Mărmureanu, a fost prezent în zilele de 30.09 si 1.10 la standul Bayer, oferind informații si materiale tipărite tuturor celor interesați de modul în care ne putem proteja culturile, cum putem reduce fenomenul de rezistență a bolilor la produsele de protecția plantelor, sau cum putem să avem un management de succes al reziduurilor.

În acest moment, Bayer se află în poziția de lider al segmentului de produse biologice, cu un portofoliu variat de produse (2 insecticide și 2 fungicide), reușim să oferim fermierilor posibilitatea de a folosi în tehnologiile de protecție împotriva bolilor și soluții cu un nou concept al sustenabilității si inovației.

 

 

 

Drepturi de autor © Bayer AG