Ghidul buruienilor

 

Ghid de buruieni dicotiledonate

Ghidul cuprinde descrierea celor mai importante buruieni dicotiledonate cu semnificatie economica in protectia culturilor, inclusiv fotografii in diverse stadii ale ciclului lor de viata. Pentru detalii referitoare la o anumita buruiana, utilizati imaginile prezentate sau selectati din lista de nume denumirea stiintifica sau populara.

 

Ghid de buruieni monocotiledonate

Ghidul cuprinde descrierea celor mai importante buruieni monocotiledonate întâlnite în diversele culturi, inclusiv fotografii care sa va ajute la identificare. Pentru detalii referitoare la o anumita buruiana, utilizati imaginile prezentate sau selectati din lista de nume denumirea stiintifica sau populara.

 

Compendiu de buruieni in cultura orezului

Un valoros compendiu al culturii orezului, cuprinzand peste 800 de imagini a peste 110 specii de buruieni caracteristice. De asemenea gasiti imagini generale referitoare la cultura orezului, biologie si tehnologie.

 

Glosar de termeni

Termeni precum "Auricul" sau "Stolon" nu va spun nimic? Veti gasi in cele ce urmeaza prezentarea succinta a celor mai importanti termeni utilizati la descrierea buruienilor. Fara a intra in detalii si cu ilustratii usor de inteles - tot ce va trebuie pentru a intelege descrierile din ghidul de buruieni.

 
Drepturi de autor © Bayer AG