Semne, semne pretutindeni

Semne, semne pretutindeni

 

De ce un scenariu bine conceput vă poate aduce multe economii?

Nu este pentru nimeni o surpriză ceea ce se întâmplă pe piață, există semne pretutindeni, cunoaștem cu toții presiunea marjelor în scădere, în timp ce costurile de producție cresc. În orice industrie, toate facturile au explodat. Este un lucru dovedit. Iar entitățile încearcă totul pentru a-și susține afacerile. Ce puteți face pentru propria afacere? Ei bine, asta este provocarea!

 

Ou ochi perfect

Există multe moduri de preparare a unui ou, dar este mai gustos preparat după rețeta dvs. preferată. La fel ca și alegerea unei perspective economice diferite, puteți alege întotdeauna propria rețetă pentru ferma dvs., beneficiind de anumite avantaje chiar și în acest context dificil. Digitalizarea fermei dvs. ar putea să vă ofere chiar această oportunitate!

 

Ce puteți face azi

Accesați-vă asistentul digital prin FieldView, înțelegeți cum puteți nu doar să gestionați intrările în mod profitabil, ci să și aflați cum și de ce scenariile personalizate vă aduc economii financiare. FieldView vă oferă funcționalitățile de care aveți nevoie pentru a eficientiza și a facilita mai mult ca niciodată aplicările de fertilizatori și de produse pentru protecția culturilor.

 

Găsiți piesa lipsă

Dacă am construi un puzzle împreună, toată acțiunea ar gravita în jurul unei piese centrale – variabilitatea. Până acum, ceea ce puteați face era să vă creați propriile scenarii personalizate, dar acum le puteți scrie mai repede ca niciodată cu ajutorul funcției de creație automată a zonei de pe platformele noastre. Fermierii pot selecta pur și simplu o imagine unică de explorare a sănătății terenului și apoi să editeze până la 12 zone automate pentru a se potrivi nevoilor lor operaționale.

 

Dvs. sunteți expertul aici

 

 

Obțineți expertiza la degetul mic! Prin automatizarea acestui proces inițial de cartografiere, FieldView le acordă fermierilor libertatea de a se concentra asupra nevoilor unice ale zonelor lor. Cu zone mai precise, fermierii pot redacta prescripții cu încredere și în mod eficient, pentru a face investiții mai bune în fertilizatori. FieldView vă permite, de asemenea, să rulați ceea ce numim „scenarii ipotetice.” Cum ar fi să plătesc x pe litru, în loc de y? Schimbați cifra în scenariul dvs. pentru a vedea. Ce ar fi dacă aș aplica mai mult în zona 1 și mai puțin în zona 4? Puteți face din timp ajustările necesare sezoanelor următoare cu FieldView.

 

 

Prescripțiile pentru protecția culturilor din FieldView oferă fermierilor mai multe opțiuni și mai mult control. Fermierii pot acum să identifice și să înregistreze până la opt produse de protecție a culturilor într-un amestec din rezervor atunci când realizează o prescripție.

 

Cele mai bune rezultate posibile

Înainte de FieldView, fermierii au trebuit adesea să aplice aceeași cantitate de fertilizator și alte produse pe toată suprafața terenului. Acum, fermierii pot scrie scenarii adaptate zonelor – având libertatea de a aplica strict cantitatea potrivită și de a-și valorifica la maximum investiția. În perioada în care prețurile fertilizanților continuă să crească, aceasta poate avea un impact semnificativ asupra profitului sau pierderii. Nu este nevoie de semne pentru a înțelege acest lucru.

 

Având o funcționalitate robustă, dar o abordare prietenoasă cu fermierul, FieldView oferă fermierilor posibilitatea de a îndeplini sarcini mult mai complexe cu o ușurință remarcabilă. Ușurința în utilizare, precizia, personalizarea sau economiile de costuri - le aveți pe toate în FieldView!