Densitatea semănării porumbului

Densitatea semănării porumbului


Recomandări privind densitatea la semănat


Apelati la un specialist Dekalb, pentru sfaturi și recomandări personalizate privind semănatul inteligent, adaptate condițiilor terenului din fermă!Obțineți un plus de randament de până la 1 t/ha*, datorită recomandărilor Dekalb, privind densitatea de semănat, adaptate solului dvs.!


Cu recomandările adaptate condițiilor specifice din ferma dumneavoastră, vă ajutăm să transformați datele în rezultate concrete și să maximizați producțiile, prin decizii optime.


DIFERENȚA SISTEMULUI DE AMELIORARE DEKALB®


Programul nostru global de ameliorare se bazează pe materialul genetic strâns din peste 30 de țări, scopul fiind acela de a furniza genetică diversă şi de cea mai bună calitate. Cu ajutorul amelioratorilor, DEKALB dezvoltă germoplasma într-un ritm avansat, putând fi cultivate astfel mai multe generații într-un singur an.


ALEGEREA DENSITĂȚII OPTIME LA SEMĂNAT


Fiecare câmp e diferit - deci, potențialul solului depinde de fertilitatea acestuia. Solurile bune vor necesita investiții mai mari, pentru valorificarea lor în condiții optime și la randament crescut. În solurile cu potențial mai slab, o densitate mai mică scade costurile și reduce stresul plantelor. Adaptând densitatea plantelor în funcție de potențialul solului, veți putea crește rezultatele de producție.

ALEGEREA HIBRIDULUI POTRIVIT TERENULUI AGRICOL, LA O DENSITATEA OPTIMĂ


Hibrizii răspund diferit la condițiile variate din câmp și la densități de semănat diferite. Hibrizii noștri sunt testați minuțios, la șase densități diferite și în medii de productivitate diferite. Pe baza datelor rezultate, putem vedea cum răspunde fiecare hibrid DEKALB®, stabilindu-i astfel densitățile optime în funcție de condițiile terenului, pentru a putea crește producția.CENTRELE TEHNOLOGICE DEKALB®


În fiecare sezon , cele 43 de centre tehnologice DEKALB® din întreaga Europă organizează loturi experimentale, pe un total de 1.000 ha, pe baza unui protocol precis. Pentru fiecare hibrid sunt colectate peste 2.000 de date, din diverse tipuri de sol și la diferite densități de însămânțare. Aceste date le permit agricultorilor să ia decizii fundamentate științific și să obțină, astfel, randamente optime pentru fiecare dintre hibrizii DEKALB în funcție de fiecare tip de sol.PROFITAȚI LA MAXIMUM DE TERENUL AGRICOL, FOLOSIND SISTEMUL DIGITAL DEKALB® SMART!


Atingeți potențialul maxim, luând deciziile potrivite pentru fermele dumneavoastră!


ÎNCEPEȚI!

DESCĂRCAȚI VERSIUNEA PDF