Divizia Bayer Crop Science

Construim viitorul agriculturii

Divizia Crop Science a companiei Bayer face parte dintre liderii mondiali în domeniul inputurilor agricole. Noi ajutăm agricultura globală să devină mai productivă, contribuind astfel la asigurarea necesarului de alimente de calitate. 

 

Provocările cu care se confruntă comunitatea agricolă globală sunt complexe. O populaţie a lumii aflată în creştere continuă, schimbarea obiceiurilor alimentare şi condiţiile climatice volatile – toate acestea reprezintă numai câţiva dintre factorii care afectează producţia agricolă globală azi şi în viitor. Cum putem creşte productivitatea şi obţine securitatea alimentară pentru cele peste 9 miliarde de locuitori ai planetei până în 2050? Cum putem ajuta plantele de cultură să reziste condiţiilor climatice în schimbare? Cum putem sprijini cel mai eficient trecerea de la agricultura de subzistenţă la o economie agricolă pe scară largă? Şi cum putem să asigurăm că la consumator ajung numai produse agricole de calitate? Suntem decişi să contribuim la atingerea acestor obiective prin expertiza noastră în seminţe de înaltă valoare, prin soluţii chimice şi biologice inovative de protecţie a culturilor şi prin servicii pentru o agricultură modernă şi sustenabilă.

 

Pentru a putea răspunde provocărilor majore ale agriculturii moderne avem nevoie de soluţii inovative. Dezvoltarea plantelor cu toleranţă ridicată la stres, ca răspuns la volatilitatea crescută a condiţiilor climatice, va fi la fel de importantă ca dezvoltarea soluţiilor inovative de control al bolilor, dăunătorilor şi buruienilor. În calitate de lider de inovaţie în industrie, obiectivul nostru este de a dezvolta soluţii de vârf atât în domeniul seminţelor cât şi în protecţia chimică şi biologică a culturilor. Pentru aceasta noi sprijinim un climat de colaborare interdisciplinară şi de cooperare cu partenerii externi, recunoscând importanţa valorilor culturale locale, pe care ne străduim să le combinăm cu expertiza noastră globală.

 

Activitatea Diviziei Crop Science în România cuprinde dezvoltarea şi comercializarea produselor inovatoare de înaltă performanţă pentru culturile agricole: fungicide, erbicide, insecticide, produse pentru tratamentul seminţelor, seminte de hibrizi DEKALB pentru porumb și rapiță. De asemenea oferim prin departamentul Environmental Science soluții profesionale pentru sectorul de igienă şi sănătate publică.


Drepturi de autor © Bayer AG